Bersihkan paha ayam, tambahkan garam, kicap, lada putih, dan ratakan atas paha ayam.
2
Gunakan Yogurt Lactel Nat Set untuk memerap paha ayam agar menjadi lembut.
3
Setelah menambah yogurt, ratakan.
4
Pecahkan telur, tambahkan tepung ubi, kemudian urut ke dalam paha ayam.
5
Simpan paha ayam yang telah diperap dalam peti sejuk selama 3 jam.
6
Salut paha ayam dengan tepung jagung. Setelah minyak dipanaskan hingga 180 darjah Celsius, goreng paha ayam sehingga berwarna keemasan.
7
Balikkan paha ayam dan goreng secara rata.
8
Goreng paha ayam sehingga rangup, kemudian angkat dan hidangkan.
9
Selamat menikmati ayam goreng emas yogurt.
Kami menggunakan cookies untuk memastikan kami memberi anda pengalaman terbaik di laman web kami. Jika anda terus menggunakan laman web ini, kami akan mengandaikan bahawa anda gembira dengannya.Ok